IGNIPLUS cégcsoport

10 érv mellettünk
miért IGNIPLUS cégcsoport?

10 érv mellettünk

További információ:

  •      AZ IGNIPLUS CÉGCSOPORTOT a 2000-ben alapított vállalatunk bővítésével létrejött, négytagú szakmai és logisztikai együttműködés képviseli. Központunk Magyarország, emellett Ausztriában és Romániában rendelkezünk széleskörű referenciákkal. Kis- és középvállalati szektor, a multinacionális valamint a legnagyobb franchise vállalati portfolióval, folyamatos növekedéssel jelen vagyunk a közép – európai piacon. Az elmúlt években vállalatunk több stratégiai fejlesztést hajtott végre, mind humán erőforrás, mind technológiai háttér szempontjából, ezáltal Magyarországon szakterületünk egyik piacvezetőjévé váltunk.
  •      REFERENCIÁNK Partnereink között az elmúlt években több országos szintű, hálózati rendszerben működő cégcsoportot és vállalatot üdvözölhettünk. Kibővült megbízói körünk korrekt, pontos és rugalmas kiszolgálása érdekében bővítettük szakmai és logisztikai központjainkat az ország teljes területén. Létrehozott külső képviseleteink, szakmailag felkészült kollégáink rugalmas rendszerben biztosítják partnereinknek a szakszerű és gyors kiszolgálást, a nap 24 órájában.

felepites2012_igniplus_cegcsoport
Magyarország minden megyéjében és a nemzetközi piacon is egyre több városban van jelen képviseletünk:

10 jó indok, amiért érdemes az IGNIPLUS cégcsoportot választania!

1. Állandó telefonos ügyeletet biztosítunk partnereink részére, minden nap, a nap 24 órájában! És ez így megy már 15 éve, sok érdekes esettel találkoztunk, nem lepődünk meg semmin, ha szükségét érzi, bátran, bármikor tárcsázza ügyeletes kollégánk számát!

2. Minden partnerünknek személyes kapcsolattartója van, aki 100%-ban tisztába van a szükséges iratokkal, dokumentumokkat, esetleg lejáró határidőkkel és időben jelzi ezt partnereink felé! Teljesen egyedülálló fejlesztésünk a TŰZFELHŐ, már működik a magyar piacon egyedülálló, internetes alapú digitális tűz- és munkavédelmi nyilvántartó rendszerünk, ami nyilvántartja, letölthetővé teszi Önnek a nap 24 órájában vonatkozó dokumentumait, tűzvédelmi oktatási anyagait, figyelmezteti a határidőkre, jogszabály-változásokra! Így azonnal, digitális formában is láthatja, akár összes üzemének/telephelyének pillanatnyi állapotát! Hálózatos rendszerben, több telephellyel működő partnereink (szállodaláncok, bankfiókok, ingatlankezelők stb.)  számára különösen hatékony és kedvelt megoldás!

3. Országos hálózatunknak köszönhetően kollégáink rugalmasan alkalmazkodnak a személyes oktatási időpontokhoz is, ám  a munkavállaló minden szükséges oktatási anyagot megtalál TÁVOKTATÁS formájában is és ennek elsajátítása után online kérdőíven teljesítheti a követelmények szerinti vizsgát, akár este, otthonról, így sem az oktatás, sem a tanulás nem vesz el a munkaidejéből, külön szervezést, utazást sem igényel!

4. Magyarország minden megyéjében, kiemelten Budapesten, valamint Ausztriában és Romániában , Szlovákiában és Szlovéniában is képviseltetjük magunkat. Szolgáltatásunk egyik alapja, hogy gyorsan tudjuk megoldani a felmerülő problémákat! Az útiköltséget áraink tartalmazzák, KISZÁLLÁSI DÍJAT NEM SZÁMOLUNK FEL!

5. A törvények vonatkozó változásait nyugodtan ránk bízhatja! Személyes kapcsolattartója ezeket a módosításokat követi Ön helyett és nem a változásokkal, hanem a szükséges megoldásokkal keresi meg Önt, hogy vállalata, cége zavartalanul működhessen!

6. Egy stabil, megbízható és megértő partner aranyat ér a mai világban! Megértjük, ha néha késve fizeti számláit, nálunk nem rutin az azonnali ügyvédi intézkedés! Rendszeres kommunikációval eddig minden ilyen jellegű problémát sikerült kezelnünk, nem volt szükség jogi útra, legyen szó mikrovállalkozásokról, vagy legnagyobb nemzetközi partnerekről!

7. Munkatársaink minden szükséges végzettséggel rendelkeznek rendelkeznek és folyamatosan másoddiplomás és szakmai továbbképzéseken vesznek részt. 

8.  KKV és nemzetközi franchise partnereinkkel évek óta együttműködünk (pl. TESCO, Audi Hungaria Motor Kft., LUKOIL Magyarország Kft., Raiffeisen Bank, MVM gter Gázturbinás Erőmű ) és különböző területekről érkező új partnereink (MOL, AGODA, Kröpfel és Társai, BRENDON Áruházak) igényeit is igyekszünk maradéktalanul kielégíteni!

9.  2016/207-ben is több jelentős pályázati projektünk valósul meg: új kollégák érkeztek, szervezeti átalakítás történt, új telephelyünkre költöztünk, kiemelten kezeljük hálózatban működő, több telephellyel rendelkező partnereinket, mivel egyik legnagyobb erősségünknek tartjuk, hogy profin, gyorsan és nagyon jó árakkal dolgozunk ezen a területen, minden szektorban.

10. Folyamatosan keressük az újonnan elérhető, kiváló ár/érték arányú termékeket, kellékeket a külföldi piacokon, azokat az EU-nál szigorúbb magyar engedélyezési eljárásokon bevizsgáltatjuk, hogy ne csak kitűnő áron, de a legmegbízhatóbb minőségben kerüljenek partnereinkhez!

Kérje INGYENES ajánlatunkat, ha a fentiek elnyerték tetszését és hasonlítsa össze mostani szolgáltatójával:
igniplus_bt_cegcsoport_kapcsolat_tuzvedelem_munkavedelem_kornyezetvedelem