IGNIPLUS tűzfelhő tűzvédelmi dokumentumkezelő- és oktatási rendszer

5 május 2014
Vélemények: 0
5 május 2014, Vélemények: 0

Az IGNIPLUS Tűzfelhő tűzvédelmi, munkavédelmi, környezetvédelmi, HACCP és ADR dokumentumkezelő- és oktató rendszer 2014. áprilisától elérhető partnereink számára.
Az havidíjas online szolgáltatásunk DOKUMENTUMKEZELŐ modulja segít a vezetőknek és szakmai igazgatóknak átlátni és naprakészen tartani (akár több száz telephely esetén is) a tűz,- munka,- és környezetvédelmi, ADR és HACCP dokumentumokat. A felhő alapú rendszer strukturált jogosultságok szerint a meghatározott illetékeseknek a nap 24 órájában elérhető.

OKTATÁSI modulja megoldást kínál a munkavállalók gyors (kb. 30 perc), utazás és oktatói költségek nélküli, helyszíni, vagy távokattaással, OTSZ szerint dokumentálható oktatására, akár azonnal, a belépés napján. Rövid összefoglaló az alábbi prezentációban, további részletekért látogasson el a szolgáltatás weboldalára!

UPDATE 2015. 09.07.
1.) Az ADR oktatásoknak, csak a személyes lehetőségét tudjuk biztosítani a helyszíni oktatásokkal!
2.) Az új otsz-hez /54/2014 (XII.5.) BM rendelettel kiadott “új” OTSZ/ kapcsolódó 9/2015 (III.25.) BM rendelet alapján a tűzvédelmi oktatások esetében (is) csak a személyesen tartott oktatások az elfogadottak, és az on-line képzés nem alkalmazható, a tűzvédelmi oktatások kapcsán (sem)!

mol_referencia

Comments are closed.